Thursday, July 29, 2010

DaH malang Dihempap Eskaltor lagi T___T

http://www.emocutez.com
salam kwn2 blogger..hmmm,xde semangat nak tulis ari nie...ntah la org tua kate "malang x berbau" or "sudah malang ditimpa tangga lagi"..lebih kurang mcm u la kene kat aku semalam dgn ari nie..dah la keje blambak..kene mrh dgn bos lg sbb slh wat repot..pastu Si Dia plak mrh aku lg..hmm..bos mrh or org lain mrh aku xde hal..klu Si Dia yg marah,ades...LEMAH JANTUNG aku..mcm2 mane nie kwn2..mcm mane nak pujuk die blik nie..help me..help...help...helppp!!! http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

p/s : mood ari nie : sgt kurang baik ( demam n batuk )http://www.emocutez.com

Sunday, July 25, 2010

Cerita Di Sebalik Lagenda Budak Setan..


assalamualaikum sume kawan2 hanz,
ari nie hanz x menulis sangat..ari nie hanz nak share sebuah lagu yg amat bermakna dlm hidup hanz..lagu nie mmg byk menyentuh hati dan perasaan hanz....kerana.....ade kisah2 didalam filem ini,mmg btul terjadi dlm hidup hanz..hanz xkan lupe pada lagu nie smpai bile2..hanz anggap lagu nie mceritakan sedikit sebanyak tentang kisah hidup hanz..jika orang setia dgn hanz,TUNGGU..hanz akan cerita sume detik2 pahit manis hanz pada u all sume..<<

Saturday, July 24, 2010

KENAPA HARI INI SGT BOSAN???

assalamualaikum w.b.t,http://www.emocutez.com

alamakkk..nape la busan sgt ari nie..nak kuar MALAS..nak makan MALAS..nak tito MALAS....adesss,ape nak wat nie..kwn2 pon tgh bz dgn family masing2..huhu..ari nie pg2 mak bgn masak lempeng..pergh!SEDAP SEH!!cicah plak dgn kuah kari..uhuhu..hmm..emo aku sedang dlm keadaan yg x brape btul..kejap ok,kejap x..ahahhaa!hmmm..tp ari nie still asih xtau ape nak buat.. http://www.emocutez.com

teman TAPI mesra =)

Cartoons Myspace Comments
MyNiceProfile.com

huhuh..wlupon aku kuciwa..p akhirnyer aku dah jumpe dgn org yg ajar aku wat blog nie..die yg pantau aku dlm penulisan..huhuhu..maklum la..die profesional...aku nie amatur jer..ekekkeke..die seorang yg garang kot..tp mcm caring ajer..huhuh...i like!!kuikuikui!hope hbgn aku dgn die ok jer..nie jap ag mesti die pantau blik aku punyer blog nie..ekekek..sori yer mokcik!

kuciwa =(

Broken Heart Myspace Comments
MyNiceProfile.com

emm..dah seminggu aku rase lonely..nak cr pasangan hidup bkn main susah lg skrg ek..uhuhuhu..actually,aku nie duda yg ade anak pompuan sorang..name anak aku NUR DAYANA BATRISYIA..uhuhu,,sgt comel..nnt aku post pic anak aku..die la peneman hidup aku dikala aku kesunyian..sbb tu la aku buat blog..sbb aku bleh hilangkan rase sunyi mase anak aku xde kat sisi aku..dah ade pengganti,tp buat hal plak..x serius dlm menjalin perhubungan..so,lg skali.. I'm LONELY!

yes!

yahooooo!!!!!!
dah ade blog sendiri...nie la pestime aku nak menulis nak membuang masa aku kat dlm nie...yeeehaaaa!!!

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

testing~

Quotes Myspace Comments